iFin logo iFin Обрати тариф
Реєстрація

Актуальна пропозиція від iFin Як скористатись моментом та отримати подвійну вигоду

06.08.2019


 

Актуальна пропозиція від iFin
Як скористатись моментом та отримати подвійну вигоду


 

Шановні друзі, є гарна пропозиція!

З огляду на перехідну ситуацію, яка зараз відбувається у сфері електронних довірчих послуг, та чималу долю невизначеності цього процесу, ми вирішили, що потрібно гуртуватися і допомогати одне одному в міру своїх сил.

Як мінімум, ми можемо ділитися з Вами тими знаннями і досвідом, які маємо, а також надавати посильну практичну допомогу усім зацікавленим.

Сьогодні наша підказка стосується усіх, хто у своїй роботі користується електронними ключами.

Як відомо, АЦСК ІДД ДФС відклала обов'язковість генерації ключів на захищені носії на невизначений термін, але не відмінила цю обов'язковість.

Поряд з цим, відомо, що ключі ЕЦП, отримані на звичайних носіях, будуть чинними до 7 листопада 2020 року (п.5 прикінцевих положень Закону №2155).

Пропонуємо Вам зловити момент і отримати подвійну вигоду: зекономити на токенах та отримати 20-відсоткову знижку на сервіс електронної звітності.

Що потрібно зробити?

По-перше, перевірте термін дії Ваших електронних сертифікатів. Це можна зробити на сайті того АЦСК, в якому Ви отримували ключі, або звернувшись до спеціалістів контакт-центру iFin.

По-друге, якщо термін дії Вашого сертифіката закінчується через декілька місяців, можна не чекати закінчення терміну дії сертифіката та продовжити його зараз. Як варіант, можна це зробити у нашому сервісі.

Це буде точно дешевше, ніж купувати зараз токени.

Таким чином, Ви спочатку зекономите на токенах а потім іще отримаєте гарантовану 20-відсоткову знижку на повний пакет звітності сервісу iFin до всіх контролюючих органів.

Звісно, ця пропозиція не стосується тих категорій користувачів, які зобов'язані використовувати виключно токени. Але для Вас ми теж готуємо приємні новини! Про це Вам повідомимо трішки пізніше.

З найкращими побажаннями, команда iFin