База знань

Задати питання

Важлива інформація про електронні ключі АЦСК Державної Фіскальної Служби

Нещодавно ви отримали електронно-цифровий підпис для вашої організації. Компанія iFin, учасник Меморандуму з Державною Фіскальною Службою, підготувала вам коротке роз’яснення про те, як правильно, та навіщо користуватися ЕЦП.


 

   Документи не зникають

Використання ЕЦП дозволяє зберігати бухгалтерські документи на захищених від втрати серверах інтернету. Наприклад, сервери Microsoft Azure зламати у тисячі разів складніше, ніж отримати інформацію з персонального комп'ютера. Їх не може знищити вірус, оскільки вони обслуговуються професіоналами-комп'ютерниками.


 

   Менше в офісі – більше часу вдома

За допомогою ЕЦП ви можете вести бухгалтерський облік, обмінюватися документами та реєструвати звіти віддалено, наприклад, з дому. Це дозволяє багатьом бухгалтерам сьогодні не бути таким прив’язаним до робочого місця і більше часу проводити з сім’єю.


 

   Зменшується кількість помилок

Використання ЕЦП у поєднанні з програмою для подачі звітності дозволяє проводити камеральну перевірку ще до того, як ви відсилаєте документ у контролюючі органи. Таким чином ми зменшуємо кількість помилкових звітів та штрафів.


 

   Безпечний доступ до своїх документів

За допомогою ЕЦП можна гарантувати найвищий рівень захисту інформації. Доступ до документів здійснюється за допомогою електронних ключів або печатки, що надійніше аніж вхід по логіну та паролю.
 


Усі ці переваги ви можете спробувати у сервісі iFin.
Ключі АЦСК Державної Фіскальної Служби гарантують, що у вас є особистий кабінет у нашій системі. Зайдіть всередину сервісу з вашими електронними ключами. Це абсолютно безкоштовно.

Увійти з ключами ЕЦП



 


Отримайте безкоштовну консультацію з питань подання електронної звітності за телефоном: (044) 22-77-066

Учасник Меморандуму з Державною Фіскальною Службою,

Ваш iFin.ua

 

 

Електронна пошта Телефон

Зареєструватись

Реєструючись, дозволяю обробку наданих даних. Детальніше тут
Запитання та відповіді