iFin logo iFin Обрати тариф
Реєстрація

Актуальні оновлення сервісу iFin станом на 29.08.2018

29.08.2018

Доброго дня, дорогі користувачі сервісу iFin!

Раді вітати Вас із 35 звітнім тижнем.

 

Команда iFin підготувала для Вас багато корисних змін:

 

  1. Для звіту «Уточнюючий розрахунок податкових зобов’язань з податку на додану вартість у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок J/F 0217020» було додано перевірку на Звітний (податковий) період. Якщо звіт створюється за попередній місяць, то з’являється повідомлення щодо періоду подачі звіту. Повідомлення вбереже Вас від негативних квитанцій

 

  1. iFin піклується про нагадування щодо терміну закінчення дії сертифікату ЕЦП.  Сервіс iFin нагадає Вам про закінчення дії електронно-цифрового підпису у вашому обліковому записі за тиждень у формі сповіщення.

 

  1. Оновлено довідник номенклатури продукції промисловості у звіті «№ 1-П (місячна) Терміновий звіт про виробництво промислової продукції (товарів, послуг) за видами S0423110-Юр/S0423111-ФОП» у графі Назва виду продукції за Номенклатурою продукції промисловості (НПП).

 

  1. Для отримання довідки про доходи складайте податкову декларацію платника єдиного податку  - фізичної особи – підприємця за формою F0103306 (ІІІ група ФОП)  за 1 місяць з типом форми «Довідково». При створенні форми «Довідково» вкажіть необхідний місяць, а сервіс iFin встановить відмітку автоматично з відповідним місяцем в графі 2.

 

 З повагою, команда iFin!