iFin logo iFin Обрати тариф
Реєстрація

Чого крім краси і золота чекати від жовтня?

01.10.2019

Дорогі друзі!


Вітаємо всіх із красивою золотою осінню!

Чого крім краси і золота чекати від жовтня? Звичайно кохання!

Багато з нас вже відпочили і тепер можемо насолоджуватися улюбленою роботою. А якщо Ви бухгалтер або підприємець, то жовтень для Вас – іще й початок звітного періоду.

Команда iFin нагадує про можливість автоматичного створення звітності у нашому сервісі та пропонує спробувати звітування «в хмарині».

Нагадуємо, що наш сервіс має як платні, так і безкоштовні опції. Ви можете придбати повний пакет звітності до всіх контролюючих органів, в тому числі, обмін податновими накладними, можете згенерувати та сертифікувати ключі КЕП (ЕЦП), не виходячи з офісу. Це платні послуги.

Безкоштовний пакет дасть Вам можливість відправляти заяви про приєднання для укладання договорів про визнання КЕП (ЕЦП), формувати та відправляти запити до ЄРПН, створювати у своєму кабінеті безліч організацій, документів, будь-які звіти – в процесі тестування сервісу.

При купівлі абонемента iFin ми компенсуємо весь термін дії вже оплаченого програмного забезпечення іншого сервісу.

Нагадуємо, що при замовленні послуги ЕЦП діє автоматична знижка 20% на річний абонемент сервісу. Крім того, у сервісі діють постійні спеціальні вигідні програми для бухгалтерських компаній.

Про все це дуже детально розповість наш контакт-центр, та іще й запропонує додаткову знижку на сервіс iFin.

З повагою, команда iFin

З 2011 року з нами 760 000 користувачів

Долучайтесь https://www.ifin.ua/