iFin logo iFin Обрати тариф
Реєстрація

Як пережити звітний період. Порада від експертів звітності.

03.10.2019

Завис комп’ютер? Не працює програма? Потрібно встановити оновлення програми, а пам’яті не вистачає. Програміста розривають на частини ваші колеги і він забіг невідомо куди. І все це у самий розпал звітного періоду! Потрібно сидіти до ночі на роботі, щоб все доробити!

Друзі, якщо Вам відомі такі ситуації, значить потрібно щось змінювати. Технології давно пішли вперед і є рішення, які допоможуть Вам вийти з такої неприємної ситуації, або взагалі у неї не потрапляти.

Тепер Вам не потрібно завантажувати програму на свій комп’ютер або ноут, забирати дорогоцінний ресурс пам’яті операційної системи свого комп’ютера, ризикуючи при цьому нахвататись вірусів.

Можна просто скористатися ресурсом пам’яті інших пристроїв. Як це зробити? Дуже просто. Так звані хмарні сервіси дають таку можливість.

Зазвичай потрібно просто зареєструватися. На Вашу пошту прийде лист із посиланням. Коли Ви переходите за цим посиланням, система автоматично формує для Вас власний кабінет. Далі – просто хазяйнуйте там на власний розсуд.

Хочете спробувати? Сервіс iFin призначений для формування та подання звітності до контролюючих органів та продовження ключів ЕЦП (КЕП).


 

З повагою, команда iFin

З 2011 року більше 13 мільйонів успішно поданих звітів з iFin

Долучайтесь https://www.ifin.ua/