iFin logo iFin Обрати тариф
Реєстрація

З 1 СІЧНЯ 2020 РОКУ ПРИПИНЯЮТЬ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ ВІДДІЛИ СТАТИСТИКИ У РАЙОНАХ

11.01.2020

 

За повідомленням Головного управління статистики у Черкаській області, з 1 січня 2020 року припиняють свою діяльність відділи статистики у районах.  

Це пов’язано з реалізацією плану дій Уряду щодо реформування органів державного управління та виконанням наказу Держстату щодо оптимізації структури територіальних органів державної статистики.

У зв'язку з цим, респонденти в районах та містах обласного значення мають подавати державну статистичну та фінансову звітність до Головного управління статистики, на власний вибір, у наступних форматах: 

  • в електронному вигляді з використанням:

а) поштою – на адресу Головного управління статистики: 18001, м. Черкаси, вул. Остафія Дашковича, буд 39. Безкоштовного програмного забезпечення "КАБІНЕТ РЕСПОНДЕНТА"; 

б) комерційного програмного забезпечення: iFin, M.E.Doc, FREDO Звіт, ЗвітОператор, Арт-Звіт Pro, Соната, Приват24 для бізнесу, REPORT; 

  • поштою – на адресу Головного управління статистики: 18001, м. Черкаси, вул. Остафія Дашковича, буд 39. 

Перелік форм, за якими необхідно звітувати до органів державної статистики, можна отримати у сервісі "Пошук за кодом ЄДРПОУ". 

Бланки форм статистичної звітності та інструкцій/роз'яснень по їх заповненню представлені у розділі "Респондентам - Альбом форм державних статистичних спостережень". 

Терміни подання форм статистичної та фінансової звітності зазначено в рубриці "Респондентам - Календар подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності". 

Контактні телефони з питань подання звітності: (0472) 33 89 70, (093) 354 64 81, (093) 354 63 69. 

Для отримання відомостей з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) необхідно надіслати відповідну заяву та документ про оплату у зручний для Вас спосіб (поштою, електронною поштою  gustat@ck.ukrstat.gov.ua). 

 

З 2011 року більше 13 мільйонів успішно поданих звітів з iFin

Долучайтесь https://www.facebook.com/iFinmaster/